Nye treningspartier i Lier Judoklubb

Lier Judokluubb tilbyr nå to nye treningspartier: Ne Waza og Konkurransejudo.

Begge treningene finner plass på torsdager fra 19.00-20.30 på Heiahallen.

Ne Waza partiet:

Ne Waza partiet jobber kun med bakketeknikker og er åpent for alle medlemmer uansett treningsbakgrunn og alder. Vi jobber med grunnteknikker, (Holdegrep, Armlåser, Kvelinger) samt videregående teknikker som frigjøringer, overganger og flyt-øvelser.

Ne Waza partiet trener på oddetallsuker

Konkurransejudo:

Dette partiet er for U15 og oppover, og er egnet for de som ønsker en mer konkurranserettet trening. Fokuset på treningen er fysisk grunntrening (styrke, kondisjon, bevegelighet), randori og mer avansert teknisk trening.

På den tekniske delen bygger vi opp et repetoar av teknikker fra bunn og opp; grepsvarianter, kombinasjoner, kontreringer, grepsbryting ect er elementer vi jobber med

På randoridelen kjører vi ulike former for randori for å trene enten spesifikke teknikker/situasjoner (oppgavestyrt Randori), Kamputholdenhet (Japansk Randori) eller vanlig randori.

I løpet av treningen har også mental trening et naturlig fokus.

Det anbefales at deltagere på konkurransejudo partiet har minimum orange belte og er interessert i å konkurrere.

Konkurransejudopartiet trener på partallsuker

Trener for begge partiene er Shino Wilberg, 2.dan